Ma este indul a TV2 izgalmas kalandrealityje, a Totem

Ördög Nóra, Totem
Vágólapra másolva!
Augusztus 22-én 20 órakor indul a TV2 kalandrealityje, a Totem, amelyben két sztárcsapat küzd egymással a Bakonyban, különféle fizikai és ügyességi feladatokat végrehajtva, titkos üzeneteket, elrejtett kristályokat keresve.
Vágólapra másolva!

Ördög Nóra műsorvezetésével indul a TV2-n a Totem című kalandreality, amelyben a Szarvasok és a Farkasok, két sztárcsapat versenyez egymással különböző ügyességi, fizikai feladatokban a Bakonyban.

Ördög Nóra, Totem Forrás: TV2

A Szarvasok instruktora az Exatlonban is látott Novák Zalán lesz, az ő csapatában lesz Szőke Zoltán, Csősz Boglárka, Leo, Hamvai PG, Baronits Gábor, Oczella Eszter és a testvére, Oczella Krisztina.

A Farkasokat a taktikai tréningeket tartó volt kommandós, Varga Ferenc instruálja, vele Varga Viktor, Völgyesi Gabi, Krausz Gábor, Horváth Csenge, Ekanem Bálint Emota, Szabó Dóri és Busa Pista versenyez.

A Szarvasok csapata Fotó: Csudai Sándor - Origo
A Farkasok egy része Fotó: Csudai Sándor - Origo

Ördög Nóra itt mesélt a műsorról, amiről azóta Krausz Gábor, Busa Pista, Baronits Gábor és a két instruktor is hosszabban nyilatkozott az Origónak. Képeket a reality sajtóbemutatójáról itt talál.