Kollányi Zsuzsi: Korábban rengeteg komplexussal küzdöttem

Kollányi Zsuzsi
Vágólapra másolva!
Kollányi Zsuzsi remekül egyensúlyoz az anyaság és a hivatása között. Az énekesnő szeptember végéig csaknem folyton koncertezik, de emellett a családját sem hanyagolja el.
Vágólapra másolva!

"A fiúk nagyon jó gyerekek, az ikrek, Bálint és Bence egyre önállóbbak, Bogdán pedig igazi kis örökmozgó. Nem tagadom, keveset alszom mostanában. Viszont a férjemmel igyekszünk úgy alakítani a nyarat, hogy a vidéki koncertek idején egy-egy napot az adott városban töltsünk. A fiúk szeretik a vizet, ezért ilyenkor általában medencés szállásokat választunk, és az ilyen alkalmak mindig feltöltenek" - mesélte a Metropolnak.

Most már tisztában vagyok az értékeimmel, a határaimmal és az erősségeimmel. Én, aki korábban sokszor a kilók miatt aggódtam, most anyaként végre nem egy torz tükrön keresztül látom magamat, és ez az önbizalmamnak is jót tett. Úgy érzem, most a helyemen vagyok a szakmámban és a magánéletemben is" - árulta el.

Forrás: Kollányi Zsuzsi/Instagram

A lelki változások a művészetére is kihatottak, a színpadon is sokkal magabiztosabb. "Szerencsésnek érzem magam, mert a fiaim nagyon jó fejek, sokszor, ha nem túl kései az időpont, a férjemmel a koncertekre is elkísérnek. (...) Szeptember végéig tele a koncertnaptáram, de idővel talán, amikor már a járványhelyzet és az időnk is engedi, szeretnénk megejteni egy külföldi nyaralást is. Persze ez a három gyerek mellett komoly logisztikát igényel, de ez még a jövő zenéje" - tette hozzá.