Gönczi Gábor: Párszor sokkot kaptam menet közben

Gönczi Gábor műsorvezető ad interjút a TV2 székházában 2016 szeptember 9-én
Gönczi Gábor műsorvezető ad interjút a TV2 székházában 2016 szeptember 9-én
Vágólapra másolva!
A TV2 Tények műsorvezetője másodszor is apa lett. Kisfia mellé egy kislánnyal bővült a család, a szülésről most a Mokkában mesélt.
Vágólapra másolva!

"Szinte semmit nem aludtunk. Grétikét kedden este hoztuk haza a kórházból. Egész nap jöttem-mentem, kilenc körül érünk haza" - kezdte Gönczi Gábor a Mokkában.

A híradós a szülés részleteiről is mesélt, végig ott volt a felesége mellett, aki természetes úton hozta világra a babát. "Nagyon izgultunk, hogy akkor induljon el a dolog, amikor együtt vagyunk. (...) Mintha Grétike tudta volna, mikor fogok ráérni. Vasárnap reggel elkezdte küldeni a jelzéseket, bementünk a kórházba. Ott mondták, hogy biztosan nem engednek már minket haza, dél körültől már erős fájások voltak, este fél hatra megszületett. Én végig ott voltam, mint Áronnál is, de nem emlékeztem pontosan... Úgy érzem, az emlékezetem egy kicsit jótékonyan elfeledtette velem az erős részeket, de most visszajött minden. Párszor sokkot kaptam menet közben. Minden természetes úton indult el, Ildi nem kért fájdalomcsillapítást se. Hát, ez brutális" - mesélte.