Eminem 19 év után vállalt újra színészi munkát

'Southpaw' New York Premiere FILM Geisler Fotopress Geisler-Fotopress Kino Premiere Rapper Schauspieler celebrities CELEBRITY ENTERTAINMENT ACE movie cinema movies first ACTOR SQUARE FORMAT
Eminem attends the 'Southpaw' New York premiere at AMC Loews Lincoln Square on July 20, 2015 in New York City./picture alliance
Vágólapra másolva!
Eminem is fel fog tűnni 50 Cent új sorozatában, a BMF-ben.
Vágólapra másolva!

Egy epizódban Enimem is benne lesz a BMF című sorozatban, amely igaz történetet mesél el: két detroiti testvérről szól, akik 1989-ben csupa környékbeli feketéből alapították meg az Egyesült Államok egyik legnagyobb bűnszervezetét, a Black Mafia Familyt.

Eminem Forrás: Picture-Alliance/AFP/Foto: Geisler-Fotopress/Van Tine/Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres

Eminem a White Boy Rick néven ismert Richard Wershe Jr.-t fogja játszani, aki már 14 évesen az FBI informátora volt Detroitban, de aztán közel 30 évet ült droggal összefüggő bűncselekmények miatt – róla szól egyébként A kokainkölyök című, 2018-as film is.

A szereppel Eminem 19 év után tér vissza a színészethez, ennyi idő telt el a 8 mérföld bemutatása óta. A rapper azóta is feltűnt egy-két produkcióban, például a Törtetőkben vagy Az interjúban, de azokban önmagaként láthattuk, nem egy karakter bőrébe bújva.