Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Törőcsik Marié a főszerep péntekenként az M5 csatornán

Vágólapra másolva!
Kacagtató vígjátékkal folytatódik a Törőcsik Mari ezer arca sorozat az M5 csatornán. A közmédia a Kossuth Nagydíjas művész emlékezetes szerepeiből válogat péntek estékre, ezzel gondozva életművét. Július 23-án 21.00-tól a Házasságból elégséges című regényadaptációt láthatják a nézők.
Vágólapra másolva!

Az M5 kulturális csatorna a háromszoros Kossuth-, kétszeres Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színművész filmjeivel készül péntek esténként. Ezen a héten a Házasságból elégséges című vígjáték lesz műsoron, amely Gergely Márta azonos című regénye nyomán készült.

Két fiatal elkapkodott házasságának kezdeti nehézségeit mutatja be,

mindezt Törőcsik Mari és Bodrogi Gyula szemekbe könnyet csaló játékával. Az alkotás különlegessége, hogy akkoriban a két főszereplő nem csak a filmvásznon alkotott házaspárt.

MTVA

A történet központi szereplői a fodrász, Szöszi és a cukrász, Árpi. A lány a nagymamájánál lakik. A fiú a szüleivel él, ám amikor sógora viszályt szít a családban, Árpi egy veszekedést követően elhatározza, hogy elköltözik otthonról. Remek ötlete támad: házasodjanak össze Szöszivel.

A lány ugyanolyan hebrencs, ezért feleségül megy hozzá.

Árpiék nyaralójában ismerkednek az önálló élettel, amely sorozatos konfliktusokat szül köztük. Egy csúnya vita után Szöszi haza is költözik. Árpit apja rábeszéli, hogy béküljön ki a feleségével, aki először duzzog, de szerelme legyőzi a sértődést. Megpróbálják újra, együtt. De, hogy ebből mi lesz? Az M5 nézői péntek este megtudhatják.

Házasságból elégséges július 23-án 21.00-tól az M5 csatornán.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről