Közelről látta a szörnyű, balatoni tragédiát a magyar szépségkirálynő

Laky Zsuzsi
Vágólapra másolva!
A volt szépségkirálynő, Laky Zsuzsi épp ott nyaralt, ahol egy testvérpár belefulladt a Balatonba.
Vágólapra másolva!

„Annyi érzés kavarog bennem, és úgy éreztem ezt szeretném megosztani veletek! Tegnap a kis családunkkal voltunk strandolni Bélatelepen. Nagyon kellemes volt a víz, a nap sem tűzött annyira, minden adott volt, hogy jól érezzük magunkat. A két lányom sellő üzemmódba kapcsolt, és többet voltak a víz alatt, mint a felszínen, természetesen a szüleim és én is szemmel tartottuk minden mozdulatukat. Kicsit később arra lettünk figyelmesek, hogy négy mentőhajó köröz nem messze tőlünk, majd jön egy mentőhelikopter is.

amikor a mentőhelikopter felszállt és felváltotta azt egy másik rendőr. A gyerekeim is aggódva nézték a történeteket. Szörnyű volt ezt megélni és látni azt, hogy milyen gyorsan múlhat ki egy élet" – írta közösségi oldalán.

Laky Zsuzsi Forrás: Laky Zsuzsi

Sajnos később kiderül, hogy két gyerek fulladt bele a Balatonba. „Nem tudtak úszni, a szél mélyebb részre sodorta őket a matraccal. Mikor ezt meghallottam, teljes sokkhatás alá kerültem és szerintem mindenki, aki ott a partról ezt végignézte...

hogy a vizet tiszteljük, hogy a gyerekeinket, ha nem megfelelő az úszástudásuk, akár kicsik, akár tinik, véletlenül se engedjük egyedül felügyelet nélkül a vízbe! Ez egy borzasztó tragédia, amitől azóta is hatásban vagyok.. rettenetesen sajnálom, hogy ez megtörténhetett. Részvétem a családnak" – tette hozzá.

Mint az Origo is megírta, a Somogy megyei Rendőrfőkapitányság megerősítette, hogy egy jászberényi testvérpár fulladt a Balatonba július 25-én.