Exkluzív interjút adott Ed Sheeran a Petőfi Rádiónak

Ed Sheeran Performs On NBC's "Today" GettyImageRank3 Arts Culture and Entertainment Horizontal MUSIC CONCERT
Sheeran nemcsak a gitár, hanem a futball szerelmese is
Vágólapra másolva!
Július 9-én, péntek reggel világsztár érkezik a Petőfi Rádió hullámhosszára: a háromszoros Grammy-díjas angol énekes-dalszerző, Ed Sheeran köszönti majd a Talpra magyar hallgatóit. Az interjúban a zenész visszatéréséről mesélt, de első, 2019-es magyar koncertje kapcsán is nosztalgiázott - közölte az MTVA.
Vágólapra másolva!

Napjaink legsikeresebb slágergyáros előadója, Ed Sheeran a közelmúltban exkluzív videóinterjút adott otthonában a Petőfi Rádió szerkesztőjének, Mencseli Dórinak. Az énekes-gitáros-dalszerző a többi között beszélt új albumról és annak első bemutatott daláról, de szóba kerültek olyan aktualitások is, mint a futball valamint Ed új hobbija, a festészet is. Az interjúhoz magyar fordítás készült, amely élőben először a Petőfi Rádió Talpra magyar című műsorának pénteki adásában, július 9-én hangzik el.

Forrás: Getty Images via AFP/2017 Getty Images/Dimitrios Kambouris

Az M2 Petőfi TV Én Vagyok Itt! című műsorában, videós formában is megtekinthető lesz az interjú, amely szintén július 9-én kerül adásba. A teljes beszélgetés a PetofiLive.hu oldalon lesz visszahallgatható podcast formájában.