Szegedi Fecsó volt barátnője: Egy csöves, nekem nem fizetett semmit, egy fűszálat nem kaptam tőle

Szegedi Fecsó
Vágólapra másolva!
Viharos vége lett Szegedi Fecsó új kapcsolatának. Bea kijelentette, hogy nem tudja megbocsátani a megcsalást: megalázva érzi magát, és bár szerelmes, megpróbálja túltenni magát a történteken, mert sosem kapott semmit a kapcsolatuktól.
Vágólapra másolva!

Bea az Instagram-oldalára kapott levelekből tudta meg, hogy Fecsó állítólag több alkalommal is megcsalta. "Egyik napról a másikra tűnt az életemből. Nem hívott, nem írt. Már tudom, hogy ez idő alatt végig bulizott, élte az életét.

Volt olyan, aki elnézést kért tőlem, mert tudta, hogy mi együtt vagyunk, és ő érezte rosszul magát, hogy Fecsó kikezdett vele. Akkor esett le, hogy mi történik, amikor egy kamu Instagram fiókról kaptam bizonyítékként fotót is, ahogy egy idegen lánnyal van" - mesélte.

Forrás: Szegedi Fecsó/Instagram

Hozzátette, hosszú távra tervezett Fecsóval, még annak ellenére is, végig úgy érezte, nem kölcsönös az érzelmük.

Nagyon szerelmes vagyok, de nem akarom ezt tovább csinálni, mert nem érzem magam mellette nőnek. Folyamatosan megaláz, lenéz, csúnyán beszél velem, nekem ez így nem jó, és nem tudok neki megbocsátani, hogy megcsalt. Nem tartom magam olyan rossz nőnek, hogy egy 42 éves férfi így bánjon velem" - tette hozzá a Borsnak.