Meghalt a Baywatch és a Szellemekkel suttogó sztárja

The 66th Annual Golden Globe Awards - InStyle/Warner Bros. After Party - Arrivals Golden Globes InStyle Magazine In Style Magazine GettyImageRank3 Vertical
BEVERLY HILLS, CA - JANUARY 11: Actors Blake Lively and Ernie Lively arrive at the InStyle/Warner Bros. after party for the 66th Annual Golden Globe Awards held at the Oasis Court at the Beverly Hilton Hotel on January 11, 2009 in Beverly Hills, California. Frazer Harrison/Getty Images/AFP (Photo by Frazer Harrison / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Meghalt Ernie Lively amerikai színész, Blake Lively apja, aki több mint 110 filmben és sorozatban szerepelt a pályája során.
Vágólapra másolva!

74 évesen, szívproblémák miatt halt meg Ernie Lively, akit összesen 112 produkcióban láthattunk 1975 és 2020 között.

Több epizódban játszott a Hazárd megye lordjaiban, a Falcon Crestben, a Gyilkos sorokban, miközben olyan sorozatokban vendégszerepelt, mint a Quantum Leap – Az időutazó, a Baywatch, az X-akták vagy a Szellemekkel suttogó.

Blake és Ernie Lively Forrás: Getty Images via AFP/2009 Getty Images/Frazer Harrison

Filmek közül olyanokból lehetett ismerős, mint az Egyik kopó, másik eb, a Leszámolás Kis-Tokióban, az Állj, vagy lő a mamám!, Az 57-es utas, a Mullholland – A gyilkos negyed vagy az Amerikai pite 2.

Lánya, Blake Lively ismert színésznő, a Négyen egy gatyában című filmben és a folytatásában játszottak is együtt, ráadásul apát és lányát alakították.