Freddie új képeken mutatta meg a kislányát

a dal 2020 műsorvgezető Freddie
Vágólapra másolva!
Az énekes nagyon ritkán enged betekintést a magánéletébe, az Instagramján is mindössze két bejegyzése volt az elmúlt időszakban: az egyikben a nagymamájától búcsúzott, a másikban pedig elárulta, hogy apa lett.
Vágólapra másolva!

"Fél év, két poszt. Ez voltam én az elmúlt időszakban... Ebben a két bejegyzésben életem legfájdalmasabb majd legboldogabb hírét osztottam meg veletek... Senkinek nem kívánom azt az együttest, hogy életének egyik, ha nem a legmeghatározóbb szerette éppen csak, de ne tudja kezében tartani azt a kincset, akit közel négy hónapja életünk közös értelmének tartunk..." - kezdte új bejegyzését.

Forrás: mediaklikk.hu/adal2020

"Meséltek már nekem arról, hogy minden megváltozik majd, ha ránézek... Tényleg így van, de valamire nem számítottam... Milyen lesz ha ő néz rám, ha felismer, és elmosolyodik... Éteri borzongás fog el, amikor ez történik, és végtelenül hálás vagyok, amiért minket választott.

S mindeközben végtelenül szomorú, mert a Mama nem láthatta a őt, nem tarthatta kezében. Bár ha jobban belegondolok, talán mégis... Amiben én hiszek, aszerint bizony itt van, és lát minket, mosolyog rajtunk, boldog... Hogy úgy szeretünk valakit ahogy ő szeretett minket... Ott van a kiságy mellett minden altatásnál, sőt, ahogy ismerem őt, elalvás előtt mindannyiunk kezét fogja... mert ő ilyen... én is ilyen szeretnék lenni..." - írta Freddie, és új képeket is mutatott a babáról.

A képeket itt lehet megnézni.