Átverték és csúnyán megalázták Pásztor Erzsit

Pásztor Erzsi, Kossuth-, Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas magyar színművésznő, érdemes művész
Vágólapra másolva!
Egy készülő sorozat főszerepére hívták a színésznőt.
Vágólapra másolva!

Pár héttel ezelőtt hosszas unszolásra döntött úgy, hogy újra egy tévésorozatban vállal munkát, de arra nem számított, hogy végül még csak arra sem veszik a fáradságot, hogy közöljék vele, mást választottak. "Hogy őszinte legyek nagyon kezd zuhanni a mi szakmánk ázsiója, ami szerintem részben annak tudható be, hogy egyre több és több az úgynevezett celeb, akikkel minket egyre inkább összemosnak, egy kalap alá vesznek. Csakis egy ilyen világban fordulhat elő, ami velem most megtörtént" - kezdte a Borsnak Pásztor Erzsi.

"Felhívott egy kishölgy azzal, hogy szeretnének velem eljátszani egy főszerepet egy készülő sorozatban. Hezitáltam, hiszen tisztában vagyok vele, hogy egy sorozat forgatása mennyi energiabefektetéssel jár, és nem voltam biztos abban, hogy én ezt szeretném. Végül annyira győzködött az a kislány, hogy gondoltam jöjjön és mondja el, miről is van szó. Eljött és menten aláíratott velem egy titoktartási szerződést" - részletezte.

Fotó: Polyák Attila - Origo

A 84 éves színésznő végül mégis beadta a derekát, elment egy stúdióba, hogy véglegesítsék az ajánlatot és eldönthesse, hogy vállalja-e a forgatásokat. "Addig unszoltak, amíg csak egy apró szobában találtam magam, ahol egy szinte gyermek végszavazására elmondtam pár mondatot. Ennek egy hónapja, és ahogy magát, úgy engem sem hívtak vissza.

Nem vagyok nagyképű, de azért csak eltöltöttem pár évet ezen a pályán és pár filmet is megcsináltam már, amik elég jók voltak, azt mondják" - mondta.