Weisz Fanni szívesen megmutatná tánctudását a Dancing with the Starsban

Weisz Fanni
Vágólapra másolva!
 Akár még egy táncversenyen is elindulna, annyira jó a ritmusérzéke Weisz Fanninak. Siketsége ellenére szívesen bizonyítana a TV2 táncos műsorában is, ha a csatorna felkérné.
Vágólapra másolva!

"A tánc ritmusérzék kérdése. A szívverésünknek, a lélegzetvételünknek is van ritmusa. Nyolcéves koromban balettoztam az iskolában, többször felléptünk, 14 éves koromban pedig egy szépség- és tehetségkutató versenyen táncos produkcióval indultam, amihez anya tánctanárt is fogadott nekem. Végül megnyertem a versenyt" - mesélte.

Forrás: Weisz Fanni, Instagram

Weisz Fanni tánc iránti szeretete azóta sem lankadt, ebben hallásproblémái sem okoznak különösebb gondot. Azt is elárulta, ha lehetősége nyílna a Dancing with the Stars című táncversenyben szerepelni, örömmel megtenné. "2016-ban ebben a műsorban Nyle DiMarco magasra állította a mércét, ugyanis a 27 éves modell végig úgy táncolt a versenyben, hogy egy hangot sem hallott.

és párjával, Peta Murgatroyddal győztek. A zsűritagok egyike, Len Goodman azt mondta az egyik produkciójára: Csak az az akadály állhat előttünk, melyet mi magunk állítunk fel. Talán én sem okoznék csalódást" - árulta el a Borsnak.

Hozzátette, az sem kizárt, hogy hallókészüléke nélkül is végig tudná csinálni a versenyt. "Azt még nem tudom, szükségem lenne-e rá vagy sem, ez csak a próbák alatt derülhetne ki. Lehet, hogy a szabad mozgásban akadályozna, így a koreográfiának is fontos jelentősége lenne ennek eldöntésében."