Letartóztatták a szépségkirálynőt, aki letépte riválisa fejéről a koronát

Horizontal
In this photograph taken on April 4, 2021, winner of Mrs. Sri Lanka 2020 Caroline Jurie (2-L) removes the crown of 2021 winner Pushpika de Silva (C) as she is disqualified by the jurie over the accusation of being divorced, at a beauty pageant for married women in Colombo. (Photo by - / AFP)
Vágólapra másolva!
Letartóztatták a Mrs. World cím jelenlegi tulajdonosát, Caroline Jurie-t, miután letépte a koronát a Mrs. Srí Lanka szépségverseny friss győzteséről.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, botrányba fulladt az idei Mrs. Srí Lanka szépségverseny, a korábbi nyertes, a jelenleg a Mrs. World címet is birtokló Caroline Jurie ugyanis önkényenesen megfosztotta címétől a frissen megkoronázott Pushpika De Silvát:

A Mrs. World szériában csak férjezett nők indulhatnak, Jurie azonban úgy tudta, hogy De Silva elvált, ezért tépte le a fejéről a koronát. Mint később kiderült, nem volt igaza – De Silva és a férje csak külön élnek, de hivatalosan még házasok –, így a jogtalan címfosztásért, valamint a művelettel okozott fejsérülésért a bíróságon kell felelnie.

Jurie-val együtt a neki segítő modellt, Chula Padmendrát is letartóztatták, de óvadék ellenében már mindketten szabadon távozhattak – a bíróságon április 19-én kell megjelenniük.