Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Kasza Tibi Ázsiában képzeli el a jövőjét

Kasza Tibi
Vágólapra másolva!
Kasza Tibi lassan tizenöt éve jár vissza egy thaiföldi szigetre, tervezi, hogy tartósan kiköltözik az ázsiai országba.
Vágólapra másolva!

Kasza Tibi kétlaki életre rendezkedne be a családjával: a tervei szerint az év egyik felét továbbra is Magyarországon töltenék, a másik felében viszont Thaiföldön laknának.

"Lassan 15 éve járok vissza Thaiföldre, először egy klipforgatás miatt utaztam oda, és az első pillanatban elvarázsolt az ország. Több részét is bejártam, de a kedvencem Ko Phangan, egy apró sziget, ahol kevés a turista" – mondta a Blikknek, hozzátéve, hogy a felesége és a kislánya is imádja a helyet.

Kasza Tibi Forrás: Kasza Tibi / Facebook

"Konkrét forgatókönyvünk van már arra, hogyan érkezünk meg, majd hová megyünk először a szállodából. Ez az első út mindig egy apró kifőzdébe vezet, ahol a tulajdonos már ismer minket. Szerintem kérés nélkül ki tudná már hozni a rendelésünket, ami mindig kesudiós csirke sült rizzsel, sült zöldségek és zöld currys csirke. Ha eszembe jutnak ezek az ízek, vagy egy onnan ismerős illatot érzek, nagyon elkezd hiányozni az a gyönyörű hely, és biztos vagyok benne, hogy amikor a legközelebb látom azt a tengerpartot, sokkal jobban fogom majd értékelni a látványt, mint eddig bármikor" – mondta Kasza, akinek idén csak a járvány miatt maradt el a thaiföldi utazás.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről