Hízókúrával nyerte vissza erejét a rák után Forgács Gábor

Kislányként várták Forgács Gábort a szülei tv bulvár
Forgács Gábor, színművész.
Vágólapra másolva!
Minél előbb szeretne újra munkába állni és megerősödni Forgács Gábor színész, aki mostanra gyógyult fel a prosztatarák miatti ijesztő fogyásából. A Blikknek mesélte el, hogyan sikerült felépülnie, és mik a tervei a közeljövőben.
Vágólapra másolva!

"Orvosi utasításra kellett felszednem néhány kilót, aminek én eleget is tettem. Talán túl is teljesítettem egy kicsit, most kilencvenhármat mutat a mérleg" - mondta Forgács Gábor a Blikk kérdésére, akinél tavaly tavasszal diagnosztizálták a daganatos betegséget, és amellyel közel egy éven át harcolt.

"A száznyolcvan centimhez száznégy kiló voltam, ezért elkezdtem fogyózni. Nagyon odafigyeltem az étkezésre, szépen mentek is le a kilók.

Hetvenegy-hetvenkettőnél tűnt úgy, hogy megmaradok, s hetvenkilencre sikerült felhíznom, amikor kiengedtek. Most szeretnék megállni, hogy a százat semmiképpen se lépjem át" - mesélte a színész.

Nemrég a második oltását is megkapta, így nemsokára a koronavírus elleni védettség is kialakul a szervezetében.

Azután szeretne minél előbb visszatérni a munkába.

"Egy idő után elfogy az embernek a félretett pénze, így jártam most én is, kimerítettem a tartalékaimat. Nem számítottunk a járványra, és arra sem, hogy rákos leszek, ami nem olcsó mulatság. A nyugdíjam nem sok, a gyógyszerek viszont egy vagyonba kerülnek. Ráadásul a páromat is műteni kellett mozgásszervi problémák miatt."

- emelte ki. Hozzátette, a karantén alatt otthoni stúdiót alakított ki. "Gyakorlatilag megháromszorozódtam. A hangalámondásnál én vagyok a színész, a rendező és még a hangtechnikus is, aki figyeli, hogy például ne ropogjon a hang. Ráadásul van hozzá egy egyszerűnek nem nevezhető program, amit meg kellett tanulnom használni, és ki kell rajta igazodnom. A szinkronizáláshoz a Zoom videótelefont vesszük igénybe, ott fontos, hogy legyen rendező, azt egyedül nem lehet elvégezni" - árulta el a színész.