Titokban eljegyezték az ismert színésznőt

77th Annual Golden Globe Awards - Arrivals GettyImageRank1 arts culture and entertainment celebrities FASHION awards ceremony film industry bestof topix
BEVERLY HILLS, CALIFORNIA - JANUARY 05: Shailene Woodley attends the 77th Annual Golden Globe Awards at The Beverly Hilton Hotel on January 05, 2020 in Beverly Hills, California. Frazer Harrison/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Még a barátaikat is meglepetésként érte a bejelentés: jegyben jár Shailene Woodley színésznő és Aaron Rodgers amerikaifocista.
Vágólapra másolva!

Aaron Rodgers a Super Bowlon jelentette be, hogy eljegyezte a barátnőjét – akit nem említett név szerint, de lehetett tudni, hogy A beavatott-filmek és a Hatalmas kis hazugságok sztárjáról, Shailene Woodley-ról van szó.

Shailene Woodley Forrás: AFP/2020 Getty Images/Frazer Harrison
Aaron Rodgers Forrás: AFP/2021 Getty Images/Stacy Revere

A People magazinnak Rodgers egyik barátja is nyilatkozott, az elmondása szerint még a párhoz közel álló emberek is meglepődtek az eljegyzésen.

"Az egyik pillanatban még Danica Patrickkal volt, aztán meg már Shailene-nel. Szörnyen gyorsan történt minden... Elsőre olyan gyorsnak tűnt, hogy azt hittük, csak vigasztalódik vele. Nem láttuk semmi esélyét, hogy komollyá válhat a kapcsolatuk" – mondta a férfi barátja.

A színésznő és az amerikaifocista amúgy sincsenek régóta együtt, Woodley csak 2020 áprilisában szakított az előző szerelmével, Ben Volavolával.