Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Ezért mehetett tönkre Mádai Vivien házassága

Mádai Vivien
Vágólapra másolva!
A 32 éves Mádai Vivien sokáig küzdött a kapcsolatáért, ám férje sem a celebkedéssel, sem pedig felesége munkatempójával nem tudott kibékülni.
Vágólapra másolva!

Mint korábban írtuk, válik a legutóbb a Nicsak, ki vagyok?-ban látott Mádai Vivien és fogorvos férje, Szabó Zoltán, akivel 2014-ben házasodtak össze. A pár egy évvel korábban ismerkedett meg, és a kapcsolatuk hamar komolyra fordult, mivel a műsorvezető négy hónap után terhes lett.

Több jel utalt már arra, hogy Mádai Vivien házasságában voltak hullámvölgyek. Közösségi oldaláról ugyanis már egy évvel ezelőtt eltűntek az idilli családi fotók, ami akkor újságíróknak is szemet szúrt - írta a Bors.

Mádai Vivien Mádai Vivien, Insta

A 31 éves televíziós korábban azt mondta, hogy bár jól tudja, hogy ha valaki egyszer „kinyitja a celebség csapját", azt már soha többet nem lehet elzárni, ő azonban mégis próbál egyensúlyt tartani a munkája és a magánélete között.

Mádai Vivien korábban azt is elárulta, hogy férje nemcsak az ismertségét, hanem munkatempóját is nehezen viseli, és nem akart Insta-celeb lenni.

- mondta korábban a Borsnak a műsorvezető.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről