Túl jól énekelt, ezért nem lehetett a Spice Girls tagja

Spice Girls
Vágólapra másolva!
Eredetileg Touch volt a nevük és egy lányt azért dobtak ki, mert túl jó hangja volt.
Vágólapra másolva!

1996-ban robbant be a Spice Girls a popzenei életbe, első nagylemezüket 23 millióan vették meg. Sokan nem tudják, de eredetileg a formáció másképp állt össze, és Touch volt a nevük. Mel C erről azt mesélte, hogy amolyan, kedves, rendes kis lánybanda lett volna, de rájöttek, hogy annyira különböző személyiségek, hogy jót tesz, ha a karakterekre helyezik a hangsúlyt. Mel C úgy érezte, hogy volt bennük egy kényszer, hogy megfeleljenek az elvárásoknak, olyanok legyenek, mint a korábbi, uniformizált női popcsapatok.

Spice Girls

Mel C szerint időben ráéreztek, hogy a különféle személyiségekben van az erő, és Geri volt, aki a „Spice"-ötletet hozta. Menedzsert is cseréltek, sőt, másképp nézett ki a formáció, mert a Touchban nem volt benne sem Emma, sem David Beckham későbbi felesége, Victoria. Az együttest végeredményben úgy állt össze, hogy meghallgatásokat tartottak, és bekerült egy Mel Coloma nevű lány is - írta a Mirror. Azt mesélte, hogy azért rakták ki pár héttel később, mert túl jó volt a hangja, és elnyomta volna a többieket.

Mel Coloma 25 évvel később, helyette hozták Victoriát

A Daily Star szerint Mel Coloma egy újságban látta, hogy meghallgatásokat tartanak, de akkor még nem tudta, mire jelentkezik pontosan. Bejutott a legjobb nyolcba, végül aztán nem lett hivatalosan a női popcsapat tagja.

Egy turnéra összeálltak

Mel B robbantotta a bombát nem sokkal a 2019-es Spice Girls-turné előtt, mondván, Geri Halliwell-lel volt egy szexuális kalandja. Ezt persze a legtöbb bulvárlap, hírportál megírta, mégiscsak minden idők egyik legsikeresebb női popcsapatáról van szó.

Forrás: Dave J Hogan/Getty Images/2019 Dave J Hogan/Dave J Hogan

Erre reagált egy közleményben Halliwell, aki jelezte, hogy egy szó sem igaz ebből, és nagyon fájt neki meg a családjának, hogy újfent felröppentek ezek a pletykák. Ennek ellenére az énekesnő nem fordított hátat az újra összeálló kis csapatnak (nem is tehette volna, pert kapott volna a nyakába, hiszen aláírt szerződések is vannak), közölte, hogy nagyon várja már, hogy találkozzon a lányokkal és a rajongókkal. A világhírű ötösből csak Victoria Beckham hiányzott.

Nem ment el mindenki a partira

Brooklyn Beckham tavaly 21 éves lett, a lapok arról cikkeztek, hogy a buliján megjelent a popcsapat háromötöde. Posh Spice, Baby Spice és Ginger Spice elment a partira: előbbi nem meglepetés, hiszen ő Victoria Beckham, az édesanyja, de mellette ott volt az eseményen Emma Bunton és Geri Halliwell is. Ők valószínűleg jobb kapcsolatban vannak a Beckham-házaspárral, viszont Sporty Spice és Scary Spice, azaz Melanie C és Melanie Brown nem bukkant fel a mulatságon.

Victoria és David Beckham Forrás: AFP/Cristina Quicler

A legfrisseb, február 9-i hír a csapat körül, hogy a Spice Girls tagja, Mel C csatlakozott a The Voice Kids című műsorhoz, mint segítő mentor, Paloma Faith helyén. Ez a The Voice tehetségkutató gyerekverziója.