15 évesen találkozott a szerelmével a Karate kölyök, 33 éve házasok

Hamptons Magazine Hosts Private Dinner To Celebrate Cover Star Liev Schreiber GettyImageRank3 arts culture and entertainment montauk point montauk
MONTAUK, NY - JUNE 08: Phyllis Macchio and Ralph Macchio attend the Hamptons Magazine Hosts Private Dinner To Celebrate Cover Star Liev Schreiber at Gurney's Inn on June 8, 2019 in Montauk, New York. Eugene Gologursky/Getty Images for Hamptons Magazine/AFP
Vágólapra másolva!
A Karate kölyök egykori címszereplője, Ralph Macchio már 33 éve együtt van a feleségével, erről mesélt. Mi a titka a hosszú kapcsolatuknak?
Vágólapra másolva!

A jelenleg a Karate kölyök folytatásában, a Cobra Kai-ban látható Ralph Macchio a People magazinnak mesélt a feleségéről, Phyllis Fierróról, akit 1987 áprilisában vett el, és azóta is együtt vannak jóban, rosszban.

Phyllis és Ralph Macchio Forrás: AFP/2019 Getty Images/Eugene Gologursky

A színész úgy véli, hogy a feleségének és a biztos családi háttérnek köszönheti, hogy Hollywood nem szippantotta be teljesen, valamilyen szinten meg tudta őrizni a kívülállását.

Persze ehhez talán kellett az is, hogy a nőt már tizenöt évesen, még a karrierje beindulása előtt megismerte: a nagyanyja pincéjében találkoztak egy zsúron, ahová Fierro egy unokatestvér barátnőjeként érkezett.

Ralph Macchio a Karate kölyökben Forrás: Columbia Pictures

A Karate kölyök forgatásakor Macchio huszonkét éves volt, mostanra már a két gyerekük is idősebb, Daniel huszonöt, Julie pedig huszonnyolc éves.