Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Veszélybe került a Sztárban sztár egyik produkciója

Sztárban sztár
Vágólapra másolva!
Opitz Barbi nehéz helyzetbe került, hangproblémával küzd. Közben énekelnie kellene a TV2 szuperprodukciójában, a Sztárban sztár című műsorban
Vágólapra másolva!

Az énekesnő a Ripostnak elárulta, az elmúlt napokban megerőltette magát, és teljesen berekedt. "Amikor nem pihenem ki magam, akkor sajnos durván berekedek. Az első adás napján hajnalban értem haza egy fellépésről, összesen két órát aludtam, és így az amúgy is nehéz feladat még sokkal nehezebb lett számomra."

Nagyon fontos számomra, hogy az eredetihez méltóan tudjam előadni, Adele-től a Someone Like You című slágerét. Nagyon nehéz dal, úgyhogy ahhoz, hogy el tudjam énekelni, mindenképpen száz százalékig helyre kell jönnöm, szóval emiatt picit izgulok, pláne, hogy így gyakorolni sem tudok" - mesélte.

Forrás: TV2 Sajtószoba

"Sokat hallgatom, és figyelem Adele technikáját, előadásmódját, sajátosságait. Jelen helyzetben ennyit tudok tenni a produkciómért. Meditálok, sós vízzel inhalálok, mézes teát iszom, valamint torokpasztilla, lándzsás útifű, Salvus-víz – ezekkel is próbálom felgyorsítani a hangszálaim regenerálódását. Bízom abban, hogy minden a legnagyobb rendben lesz" - tette hozzá.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről