Hódi Pamela elkapta a koronavírust

Hódi Pamela
Vágólapra másolva!
Hódi Pamela koronavírusos, karanténban van egyedül az otthonában.
Vágólapra másolva!

"Szeretném, ha tudnátok, hogy bár minden óvintézkedést betartottam, és figyeltem, mégis elkaptam a koronavírust. Nem gondolom, hogy titkolni vagy szégyenkezni kéne emiatt, úgyhogy úgy döntöttem, inkább leírom, én hogy élem meg! Kicsit dühít ez az egész, mert két hétre karanténba szorultam, a lányom nem lehet velem. Most kezdtük a sulit, mellette kellene lennem, és mégsem tehetem! Emiatt megőrülök és nagyon fáj! De az én érzéseimtől sokkal fontosabb, hogy negatív lett a tesztje, egészséges, és nyugodtan mehet iskolába" - kezdte a bejegyzést az oldalán.

Hogy másoknak segítsen, összefoglalta, milyen tüneteket tapasztalt, és most hogy érzi magát. "Először is azt vettem észre, hogy orrhangom van, ami nekem soha nincs. Másnap már fújtam is rendesen, majd azt vettem észre, hogy mosok, és nem érzem az illatát a ruháknak, nincs illata Bencének, nem érzem a leves ízét, se a csokiét! Úristen, gondoltam magamban, tuti elkaptam.

Fogtam magam, és megcsináltattam először a vérmintából a tesztet, ami 15 perc után kimutatta, hogy negatív, majd ezzel egyidejűleg megcsináltattam a PCR-tesztet, aminek az eredménye 48 órával később érkezett meg, és pozitív lett. Azonnal hívtam a Népegészségügyi Központot, hogy bejelentsem az eredményem! Ez nagyon fontos, mivel a bejelentéstől számít a 2 hét karantén. Na, azóta már hívtak a rendőrségről, ami ilyenkor teljesen normális, úgyhogy alkalmanként bejelentkezés nélkül meglátogatnak majd, hogy valóban itthon tartózkodom-e" - írta.

Mindenkinek jelezte a betegségét, akikkel mostanában találkozott, és ők el is mentek már a tesztelésre. Mint írja, senki ne szégyellje, ha koronavírusos, inkább rögtön derítse ki, és szóljon mindenkinek, akinek átadhatta. Arra kéri rajongóit, hogy vigyázzanak magukra, mossanak gyakran kezet, és hordjanak maszkot.