Két tévécsatorna lesz kódolatlan két hétre

Koronavírus, vírus, televízió, tv, tévé, karantén, TV, netflix, tévézés, házimozi, Tévézés a karantén idején, tévézési szokások, trendek, tévéző emberek, távirányító, karantén
Tévézés a karantén idején
Vágólapra másolva!
Az Antenna Hungária megállapodásainak köszönhetően a MinDig TV nézői ingyenesen érhetik el augusztus 17. és 30. között az AMC és a TV2 Kids - korábbi Kiwi TV - csatornát, félmilliónál is jóval több háztartásban – közölte az Antenna Hungária.
Vágólapra másolva!

Mától TV2 Kids néven jelentkezik a korábbi Kiwi TV gyerekcsatorna, amelyre országos tévépremierrel érkezik augusztus 17-én a Remy & Boo című rajzfilmsorozat, mely egy hatéves kislány és egy pink robot barátságáról és kalandjairól szól. Kicsik és nagyok hétköznaponként 19:30-tól kapcsolódhatnak be. Szintén országos premierrel érkezik a Grizzy és a lemmingek II. és az Agyafúrt sztorik II. évada.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Az AMC olyan filmeket ad majd, mint A sebezhetetlen, a Ki nevel a végén?, az Asterix az olimpián vagy a Taxi. A TV2 Kids és az AMC várható műsorairól itt olvashat bővebben.

A vétellel kapcsolatos további információk a www.mindigtv.hu weboldalon találhatók. Amennyiben a felhasználó nem látja a csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégeznie a dekóderen vagy a beépített DVB-T2 tunerrel rendelkező tévékészülékén.