Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Egy dolog nagyon hiányzik Nemcsák Károlynak a karanténban

Nemcsák Károly, a József Attila Színház igazgatója
Vágólapra másolva!
Nemcsák Károly arról mesélt, hogy miként telnek a mindennapjai az önkéntes karanténban.
Vágólapra másolva!

Nemcsák Károly a járvány miatt alig hagyja el a házat, a bevásárlás és az ügyintézés jórészt a párjára, Katalinra maradt.

"Nagy segítség a kedvesem, én ugyanis, ha nem muszáj, nem hagyom el a házat. Azt gondolom, hogy az egészségnél nincs fontosabb, ebben a nehéz járványidőszakban pedig végképp vigyáznunk kell magunkra" – mondta.

Nemcsák Károly Forrás: Talán Csaba

Igazgatóként azért hetente egyszer bemegy a József Attila Színházba, készül a következő évadra. A karantént alapvetően jól bírja, hobbija, a labdarúgás azonban nagyon hiányzik neki, mesélte a Borsnak.

"Már rettentő jó lenne a bőrt rúgni a színészválogatottal, hiányzik a futball, és az ő társaságuk is. A fiúkkal telefonon tartom a kapcsolatot, és elkeserít, hogy egyikük-másikuk nagyon rossz anyagi helyzetben van. A legtöbbjük szabadúszó, így a járványidőszak alatt minden bevételüktől elestek, és a tartalékaikat élik fel, ám azok végesek. Nekem sem könnyű a helyzetem, de én maradéktalanul bízom abban, hogy hamarosan visszaáll a rend, és nem kell többé rettegnünk a holnaptól" – zárta.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről