Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Nánási Pál megvédte Tóth Andit

Tóth Andi
Vágólapra másolva!
A napokban jelent meg Nánásiék hagyományos karácsonyi dala, amiben idén Tóth Andi is szerepet kapott. Az énekesnőt sok kritika érte, de Nánási Pál megvédte.
Vágólapra másolva!

A Nánási család immár harmadik alkalommal adott ki karácsonyi számot, amiben idén Tóth Andi és a Lóci játszik zenekar is fontos szerepet kapott.

"Ez már hagyomány számunkra. Az ötlet onnan ered, hogy mindannyian imádjuk a karácsonyt, amihez hosszú ideje köthetőek a nagy karácsonyi kampányok gyönyörű karácsonyi dalokkal. Szerettük volna megcsinálni a saját verziónkat, tisztelegni ezelőtt a hagyomány előtt. Az első két évben egy már meglévő karácsonyi dalnak az alapjára írt Nóri szöveget, majd ezt énekeltük el. Idén viszont megkértük a Lóci játszik zenekart, akikért a gyerekek és mi is oda meg vissza vagyunk, hogy írjanak nekünk egy dalt. Annyit kértünk, hogy legyen az a címe, hogy Nekem a karácsony. Lóci pedig egy duettet készített, ahol a szilvesztert és a karácsonyt állította egymással szembe" - mesélte el a Borsnak az idei dal történetét Nánási Pál.

"Megleptek a kritikák minket is. Szerintem Andi egy elképesztő tehetség, és nagyon kevesen vannak, akik képesek arra a hangjukkal, amire ő. Volt szerencsém fotózni is őt, elképesztő önazonosság van ebben a lányban. Emellett pedig precízen, pontosan dolgozik. Elsőre tudta, hogy mit várunk el tőle, rögtön értette, hogy mi a feladata, mi a szerepe ebben a dalban.

Minden évben vannak, akik azt mondják, hogy a tavalyi jobb volt. Jövőre is lesz, aki ezt mondja" - tette hozzá.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről