Nagyon rossz állapotban van Szilágyi István özvegye, kórházban ápolják

Szilágyi István özvegye, Humenyánszky Jolán beszámolt tragédiáról: "Peti egyszerűen megbolondult"
Vágólapra másolva!
A legfrissebb hírek szerint nagyon rosszul van Szilágyi István özvegye.
Vágólapra másolva!

Jolika néni segítője, Baricz Dezső az ACNewsnak beszélt arról, hogy valószínűleg az özvegy a májusban tragikus körülmények között elhunyt színész sírjához sem tud most kilátogatni, aki 83. születésnapját ünnepelné. "Az özvegy nagyon rossz állapotban van. Valószínűleg azt sem tudja, hogy ma ünnepelné a 83. életévét a férje" - mondta.

Múlt hét kedden tudtam vele utoljára beszélni, azóta sajnos lemerült a telefonja, a testvére pedig nem viszi be a készüléke töltőjét. Akkor még a kórház elmondta, hogy hazaengedik Jolika nénit, de jeleztem, hogy életveszélyes a háza, a katasztrófavédelem lakhatatlanná nyilvánította. Nincs hova mennie" - mesélte.

Forrás: Tények

"A ház egyelőre le van zárva. A macskáját, a tyúkokat, a kakasokat, amiket tartott, elajándékoztuk a beleegyezésével. Ennek az intézése is a családra marad, de nagyon bízom abban, hogy Jolika néni még sokáig köztünk lesz, azonban az biztos, hogy a régi otthonába nem mehet vissza. Az is kérdés, hogy lesz-e valaha még olyan állapotban, hogy saját magát ellássa" - tette hozzá.