Meghalhatott volna Robbie Williams, ha folytatja a diétáját

Forma-1, Ausztrál Nagydíj, Robbie Williams
MELBOURNE, AUSTRALIA - MARCH 12: Singer, Robbie Williams walks through the paddock during previews ahead of the F1 Grand Prix of Australia at Melbourne Grand Prix Circuit on March 12, 2020 in Melbourne, Australia. (Photo by Mark Thompson/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Robbie Williamsnek olyan mértékű higanymérgezése volt, amilyet még nem látott az orvosa.
Vágólapra másolva!

Robbie Williams a brit Radio X adásában beszélt az étkezési szokásairól, itt derült ki, hogy korábban aggasztó módon megnőtt a szervezetében a higany mennyisége, miután hal alapú diétát folytatott, napi kétszer evett tengeri halakat.

Az orvosa azt mondta neki, hogy ilyen mértékű higanymérgezéssel még nem találkozott, az énekes meg is halhatott volna, ha tovább folytatja a diétáját. Williams másnap át is állt a zöldségekre, előtte azonban igen furcsán reagált a hírre.

Robbie Williams Forrás: Getty Images/2020 Getty Images/Mark Thompson

"Tudják, mire gondoltam, amikor először meghallottam? Hogy győztem! Így működik az egóm. Nekem van a legmagasabb higanyszintem. Köszönöm. Szó szerint is megkaptam a higanydíjat" – viccelődött, az utolsó mondattal arra utalva, hogy angolul a higanydíj, vagyis Mercury Prize egy rangos zenei elismerés.