Miley Cyrus traumáiról beszélt

Tom Ford: Autumn/Winter 2020 Fashion Show - Arrivals USA United States IDSOK America NurPhoto California CA LA West Coast Los Angeles Hollywood West Hollywood County CITY Arts Culture ENTERTAINMENT Editorial EVENT ARRIVAL Arrivals RED CARPET Attending Cel
HOLLYWOOD, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - FEBRUARY 07: Miley Cyrus arrives at the Tom Ford: Autumn/Winter 2020 Fashion Show held at Milk Studios on February 7, 2020 in Hollywood, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Miley Cyrus egy friss interjúban arról mesélt, hogy miként lép tovább az őt ért traumák, többek között a válása és a nagyanyja halála után.
Vágólapra másolva!

Miley Cyrus egy skandináv talkshow, a Skavlan vendége volt, ott mesélt többek között arról is, hogy miként dolgozza fel a traumákat, a gyászt. Nincs ugyanis könnyű időszak mögötte: 2018-ban leégett a malibui háza, tavaly szakítottak a férjével, Liam Hemsworthszel, idén pedig szeretett nagyanyja halt meg.

Az énekesnő látszólag mindenen hamar továbblépett, de szerinte a társadalom megbélyegzi, hidegnek gondolja azokat a nőket, akik így tesznek egy krízishelyzet után – miközben ez is egy módja lehet a feldolgozásnak.

Miley Cyrus Forrás: NurPhoto/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

"Sosem siránkoztam sokáig a dolgok felett, de nem azért, mert hideg lettem volna, vagy megpróbáltam volna elkerülni valamilyen érzést: egyszerűen azért, mert úgysem tudtam változtatni azon, ami megtörtént. Inkább olyasmire koncentráltam mindig, amit tudok irányítani, máskülönben csapdában érezném magam" – magyarázta Cyrus.

"A mozgás által gyógyulok. Azzal gyógyulok, hogy utazom, és új emberekkel találkozom. Mert ha elvesztesz egy embert, egy másik belép az életedbe" – tette hozzá. A teljes beszélgetést meg tudja nézni itt: