Beleírták a koronavírust egy népszerű sorozatba

Grace klinika
Vágólapra másolva!
A Grace klinika új évadjában már a történetben is megjelent a koronavírus, az egyik szereplő lett beteg. Spoileresen folytatjuk, csak akkor olvasson tovább, ha nem zavarja, hogy előre kiderül egy-két részlet!
Vágólapra másolva!

A Grace klinika viszonylag hamar reagált a világjárványra, a nemrég indult, tizenhetedik szezonjában már foglakozik a koronavírussal. Az új évadból még csak két epizód ment le, de a nézőknek már így is több meglepetésben volt részük – a kép alatt folytatjuk a részletekkel.

Grace klinika Forrás: ABC

A tizenhetedik szezon első részében ugyanis rögtön visszatért egy régi szereplő: megjelent Patrick Dempsey figurája, Derek Shepherd, noha a tizenegyedik évadban meghalt, akkor láthattuk utoljára.

A második epizódból az is kiderült, hogy Ellen Pompeo karaktere, vagyis a főszereplő Meredith Grey lázálmában látta viszont régi szerelmét, miután elkapta a koronavírust.

Patrick Dempsey mint Derek Shepherd Forrás: ABC

A sorozat showrunnere, Krista Vernoff a The Hollywood Reporternek elmondta, hogy az Egyesült Államokban rengeteg egészségügyi dolgozó is megfertőződött a munkája közben, az ő áldozatos tevékenységük előtt kívántak tisztelegni azzal, hogy az egyik vezető kórházas sorozatban is bemutatják a járványt.