A TV2 műsorának gyerekszereplője halt meg a Károly körúti balesetben

ÁLTALÁNOS KULCSSZÓ baleseti helyszín EGÉSZSÉGÜGYI SEGÉDESZKÖZ Foglalkozás halálos baleset hordágy KÖZLEKEDÉSI ESZKÖZ mentőautó mentős összetört jármű roncs SZEMÉLY TÁRGY tűzoltó Budapest, 2020. november 1.
Mentősök látják el az egyik sérültet a Károly kör
Budapest, 2020. november 1. Mentősök látják el az egyik sérültet a Károly körúton történt baleset helyszínén 2020. november 1-jén, ahol egy autó villanyoszlopnak csapódott. Az autót vezető 17 éves fiú a helyszínen életét vesztette, utasát életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. MTI/Mihádák Zoltán
Vágólapra másolva!
Vasárnap hajnalban egy kocsi a Károly körúton villanyoszlopnak ütközött. Az autót vezető 17 éves fiú olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt. A fiú a Kismenők című műsorban szerepelt.
Vágólapra másolva!

Az autó utasát életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

A Ripost úgy tudja, hogy az autót a 17 éves Ó. Attila vezette, ő halt meg a balesetben. A zenészcsaládból származó fiú 12 évesen került be a Kismenők című műsorba, ahol Ördög Nóra és Tilla csapatában szerepelt.

Tisztelettudó, jóravaló gyereknek ismerték Attilát, akivel soha nem volt baj. „Muzsikus család az övék, inkább gitároztak, nem hegedültek, Attila kiskorában is járt énekelni azután is, hogy a Kismenők véget ért. A magyar irodalmat is nagyon szerette, szavalt, saját verseket is írt" – nyilatkozta róla egy ismerőse.