A koronavírusos Majkát elzárták a családtól, de Dundika így is tart a betegségtől

Majka
Vágólapra másolva!
Elkerülhetetlennek érzi Majoros Hajnalka, hogy ő és a gyerekek is elkapják a koronavírust. Majkát, aki beteg, mindenesetre elzárták a családjától.
Vágólapra másolva!

"Azt hiszem, nem kell bemutatni, milyen az igazi férfibetegség. 'Te, Anya, az éjjel tüsszentettem egyet, szerintem beteg leszek, hozol valami gyógyszert? Nézd a szemem, tuti elkaptam valamit. Főznél egy húslevest, felszökött a lázam 37,5-re', és a hasonlók. A történet most is így indult, a 37 fokos hőemelkedés még nem állította meg a fakanalat a kezemben, de ahogy láttam, Marci sem kapcsolta le azonnal a Fortnite-ot, mert Apa a férfibetegség tipikus tüneteit produkálja. De volt egy pont, amikor bennem is megszólalt a kisördög, hogy 'Te Hajni, azért ebben a pandémiás időszakban komolyabban is vehetnéd a jajkiáltásait, mert azért csak jobb félni, mint megijedni'.

Nyilván a helyén kell kezelni a betegséget, s ha már elkapta, akkor minél hamarabb túl kell rajta esnie, ebben minden segítséget megadok, s tudva, hogy valószínűleg a gyerekek, és én sem fogjuk megúszni még úgy sem, hogy Petit szinte hermetikusan elzártuk" - írta Instagramján Majka párja.

"Vigyázunk az egyetlen nagymamára, anyukámra, és akut asztmában szenvedő húgomra, hogy őket most a legnagyobb biztonságban tudjuk, és reméljük a legjobbakat. Addig is a megszokott jelszó hatványozottan jelentőséggel bír: Viselj maszkot!" - üzente.