Vasvári Vivien, Horváth Éva, Ambrus Attila is szerepel a TV2 új valóságshow-jában

a farm
Vágólapra másolva!
A Farm – VIP című műsorban két hétfős csapat költözik egy tanyára, sokféle feladatot kapnak, de a végén csak egy személy nyerhet.
Vágólapra másolva!

A Sztárban sztár október 25-i adásában jelentette be a TV2 A Farm szereplőit, akik közt ott lesz Vasvári Vivien, Bay Éva, Novák Zalán, Horváth Éva, Ambrus Attila, Sebők Vilmos, Sydney van den Bosch, Kerényi Miklós Máté, Kucsera Gábor, Jóni Máté, Terecskei Rita, Szögeczki Ági, Závodi Marcel, Vásáry André.

A TV2 új műsorában 14 sztár költözik egy vidéki nagybirtokra, hogy áram, folyó víz, nagybevásárlás, telefon és egyéb technikai eszközök nélkül boldoguljanak egy hónapig, a megszokott életüknél jóval nomádabb körülmények között.

A Farm tv2

Az egyik csapat egy komfortosabb parasztházban, a másik viszont egy omladozó pajtában éli mindennapjait, ahol gondozzák állataikat és veteményesüket, illetve magukra főznek és mosnak. A műsor azonban korántsem merül ki ennyiben. A két csapat ugyanis folyamatosan versenyez egymással: hol izgalmas játékokon, hol a vidéki élethez kapcsolódó termelési feladatokban mérik össze erejüket és tudásukat.

a farm tv2

A műsor egy pontján a csapatok versenye egyéni küzdelemmé változik, és végül egy valaki megnyeri a Farm VIP főnyereményét. A kalandreality műsorvezetője Demcsák Zsuzsa lesz, míg gazdaként Gáspár Zsolti irányítja majd a sztárokat a nomád, vidéki élet útvesztőjében.