Titokban újra megnősült Zacher Gábor

drog szenvedélybetegség toxikológus Zacher Gábor Zacher Gábor toxikológus, a Honvéd Kórház sürgésségi osztályának vezetőjével Szily Nóra Készít interjút
Vágólapra másolva!
Zacher Gábor már tavaly elvette a szerelmét, árulta el a pár egyik ismerőse.
Vágólapra másolva!

A tévében gyakran látható, országosan ismert toxikológus főorvos, Zacher Gábor 2015-ben vált el, 23 év házasság után ugyanis beleszeretett egy másik nőbe – akit azóta el is vett, de arról a nyilvánosság eddig nem tudott semmit.

Zacher Gábor Fotó: Polyák Attila - Origo

"Nem verték nagydobra az esküvőt, miért is tették volna? Már tavaly óta férj és feleség, jó látni a boldogságukat. Mindkettőjüknek az előző házasságukból van gyermekük. De egy kiskutyával is bővült a családjuk" – árulta el a Borsnak Zacher közeli ismerőse.

"Egy konferencián odajött hozzám, és megkért, tartsak előadást egy céges rendezvényen. Megkocogtatta a vállam, megfordultam, és leesett az állam tőle. Teljesen megbabonázott. Nem gondoltam volna, hogy ötvennégy évesen újra szerelmes tudok lenni, de sikerült" – mesélte korábban Zacher arról, hogy miként ismerkedett meg a gyógyszerész Mónikával.

Zacher Gábor: Egyelőre megállíthatatlan a bikahttp://www.life.hu/hirek/20200915-zacher-gabor-egyelore-megallithatatlan-a-bika.htmlZacher Gábor aggasztó jóslata: "Előbb ölhet a bika, minthogy függőséget okozhatna"http://www.life.hu/eletmod/20200817-bika-ujabb-aggaszto-adatokkal-allt-elo-zacher-gabor.htmlZacher Gábor szeretné, ha több fiatal dolgozna az egészségügyben http://www.life.hu/eletmod/20200514-zacher-gabor-szeretne-ha-tobb-fiatal-lenne-az-egeszsegugyben.htmlZacher Gábor szerint felfújjuk a magyar kábítószer-problémát http://www.life.hu/egeszseg/20200512-zacher-szerint-nagyobb-problema-a-nyugtato-hasznalata-mint-a-droge.htmlZacher Gábor szerint most könnyű belecsúszni az alkoholizmusbahttp://www.life.hu/hirek/20200421-tobb-lesz-az-alkoholista-zacher-gabor-szerint-ide-vezethet-a-bezartsag.html