Mariah Careyt bedrogozták, prostituáltat akartak csinálni belőle

Mariah Carey
Vágólapra másolva!
Egy tévéműsorban arról panaszkodott, hogy bankautomatának nézték őt sokan.
Vágólapra másolva!

Mariah Carey a The Oprah Conversation című műsorban mesélt arról, milyen volt a kapcsolata a családjával. Patricia Hickey ír származású opera-énekesnő és Alfred Roy Carey afroamerikai és venezuelai származású repülőgépmérnök harmadik gyermekeként született, nővére, Alison, és bátyja, Morgan jóval idősebb nála. Apja 2002-ben meghalt. Apja fekete volt, anya fehér, ez a kettőség is zavart okozott az életében.

Forrás: Instagram, Mariah Carey

Az 50 éves énekesnő arról beszélt, hogy amint valaki sikeres lesz, azonnal célponttá válik, egyben sebezhető is lesz. „Bizonyos emberek úgy bántak velem, mintha egy bankautomata lettem volna, parókában" – magyarázta.

Hároméves volt, amikor a szülei elváltak,

gyerekkora szerinte traumatizált, tele volt erőszakkal. Nővérét erősen problémásnak írta le, bátyja extrém módon erőszakos volt – vallotta. A műsorvezető felolvasott egy részt a könyvéből, ebben az áll, hogy amikor Mariah csak 12 éves volt, nővére, Alison, nyugtatót adott neki, majd kokaint is, eztán égési sérüléseket okozott neki, és megpróbálta eladni prostituáltként egy stricinek.