A Trónok harca írója elárulta, hogy mit utált legjobban a sorozatban

"Game Of Thrones" Season 8 Premiere GettyImageRank2
NEW YORK, NEW YORK - APRIL 03: George R. R. Martin attends the "Game Of Thrones" Season 8 Premiere on April 03, 2019 in New York City. Dimitrios Kambouris/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Trónok harca alapjául szolgáló regénysorozat szerzője, George R. R. Martin elárulta, hogy melyik jelenetet utálta legjobban a képernyős változatban. 
Vágólapra másolva!

Október elején jelenik meg a Fire Cannot Kill a Dragon című könyv, amely a Trónok harca kulisszái mögé kalauzolja a rajongókat: többek között az is kiderül belőle, hogy az eredeti regénysorozat írója, George R. R. Martin melyik jelenetet bírta a legkevésbé.

George R. R. Martin Forrás: AFP/2019 Getty Images/Dimitrios Kambouris

Valószínűleg sokan meglepődnek, de az írónak nem a sokat vitatott befejező évaddal volt a legnagyobb baja, hanem egy olyan képsorral, amelyet még az első szezonban láthattak a nézők – mégpedig azzal, amikor Robert király kiruccant egy kis vadászatra.

"Tudom, milyen volt egy királyi vadászat, hogyan kellett volna kinéznie. Száz férfinak kellett volna ott lennie. Lehettek volna pavilonok, vadászok, kutyák. Szólhattak volna a kürtök, hisz így ment vadászni egy király" – mondta Martin. Ehhez képest a képernyőn csak annyit láttunk, hogy négy férfi gyalogol lándzsákkal, aminek az akkor még viszonylag alacsony költségvetés volt az oka.