Nagy bejelentést tett Ördög Nóra és Nánási Pál

Ördög Nóra, Nánási Pál
Vágólapra másolva!
Ördög Nóráék a nyár elején megnyitották a kisboltjukat Balatonakarattyán, de a nagy sikernek nem örül mindenki: a helyik egy része tiltakozott a többszörösére duzzadt autóforgalom és a sok turista miatt. A műsorvezető és Nánási Pál igyekeznek megoldást találni, erről a legújabb vlogjukban meséltek.
Vágólapra másolva!

Nánásiék a legújabb vlogjukban a kisboltról, és a boltot körülvevő feszültségről is beszéltek. "Az előző vlogunkban elmondtuk, mennyire kedvesek a helyiek, jól állják a sarat, hiszen az elmúlt időszakban elég nagy forgalomnövekedés történt ebben a picike városban. Azóta kiderült, hogy nem mindenki bírja ezt olyan jól. Én tényleg megértem azokat, akik ez ellen most felszólaltak, hiszen nagy változás történt ahhoz képest, ami korábban volt. Viszont az egész ügynek a megoldása nem a mi kezünkben van" - mesélte Ördög Nóra.

"Szerettünk volna a környéken egy-két olyan ingatlant kibérelni, amivel tudjuk növelni a parkoló területeket, de ez nem sikerült. De nem csak a parkolással van a baj, hanem a forgalommal is. Parkolóhelyet varázsolni most hirtelen nem tudunk, ezért az egyetlen, amit tehetünk, hogy beszélünk a problémáról" - vette át a szót Nánási Pál, majd meg is mutatták a hozzájuk érkezőknek, hogy hol találnak parkolót, és hogyan jutnak el onnan egy 13 perces sétával hozzájuk.

Az igazán nagy hírt Nánásiék a videó végére hagyták, és elárulták: újabb hely nyitását tervezik a településen, amire nem kell jövő nyárig várni.

"Érezzük és látjuk, hogy valószínűleg ez a kisbolt kevés lesz nekünk. Kinőttük.

Ez a kisbolt marad, ne izguljatok, és ne örüljön az, aki azért szurkolt, hogy ez a kisbolt bezárjon, szó sincs róla. Ezt a helyet imádjuk, ez az origó, a szívünk csücske, a minden" - mondták.