Egy percig nem marad munka nélkül az Odaát sztárja

Jensen Ackles az Odaátban
Vágólapra másolva!
Tizenöt év után hamarosan véget ér az Odaát, Jared Padalecki után pedig már a másik főszereplőnek, Jensen Acklesnek is van új munkája.
Vágólapra másolva!

A napokban derült ki, hogy az Odaát tizenöt évadja végül november 19-én ér véget, a teljes sorozat is akkor búcsúzik a nézőktől, miután a világjárvány miatt jó időre leállt a forgatása.

A két Winchester fiú közül a Samet alakító Jared Padalecki a Walker, a texasi kopó új verziójában már korábban megkapta a főszerepet, és mostanra a Deant játszó Jensen Acklesnek is lett új munkája: az Odaát alkotója, Eric Kripke ugyanis annyira ragaszkodik hozzá, hogy az újabb sorozatába is viszi magával.

Jensen Ackles is örülhet Forrás: CW

Ackles tehát munkát kapott a The Boys harmadik évadjában, amelyet egyébként még az előtt rendelt meg az Amazon, hogy a második szezon elindult volna.

A The Boys egy olyan világban játszódik, ahol a szuperhősök a hírnevük, a népszerűségük miatt korrumpálódtak, őket igyekeznek megállítani a címbeli fiúk – Ackles pedig itt jelenik majd meg Soldier Boyként, aki a második világháborúban vált amerikai hőssé.