Pár újdonsággal tér vissza a zombis sorozat

Austin Amelio as Dwight, Christine Evangelista as Sherry - Fear the Walking Dead _ Season 6 - Photo Credit: Ryan Green/AMC
Austin Amelio as Dwight, Christine Evangelista as Sherry - Fear the Walking Dead _ Season 6 - Photo Credit: Ryan Green/AMC
Vágólapra másolva!
Ismét az amerikai premierrel egy időben vetíti az AMC Magyarországon a Fear the Walking Dead új, 6. évadát.
Vágólapra másolva!

A Fear the Walking Dead 6. évada az amerikai bemutatóval egy időben, október 12-én (magyar idő szerint) hajnali 3 órakor indul. Az első részt az AMC megismétli aznap, az esti főműsoridőben, 22:00 órakor, magyar szinkronnal. A bemutató dátumát a ComicCon@Home-on, egy panelbeszélgetésben jelentették be az alkotók, a sorozattal kapcsolatos egyéb részletekkel együtt. Itt az első hivatalos fotó:

Austin Amelio mint Dwight, Christine Evangelista mint Sherry - Fear the Walking Dead, 6. évad Forrás: Origo

A beszélgetés moderátora Chris Hardwick (Talking Dead), résztvevői Scott M. Gimple, valamint a showrunnerek Andrew Chambliss és Ian Goldberg voltak, mellettük a szereplők közül ott volt közül Lennie James, Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo, Danay Garcia, Karen David, Jenna Elfman és Rubén Blades.

Újdonság, hogy Lennie James rendezőként is bemutatkozik a sorozatban. Színésztársa, Coleman Domingo pedig a hatodik évad során már a 3. epizódot fogja rendezőként is jegyezni. Aki rajongó, bővebben itt tájékozódhat.