Vezető bulvárlap megszüntetését követeli egy tévésztár

Ellen Pompeo 50
PACIFIC PALISADES, CA - OCTOBER 06: Actress Ellen Pompeo attends the Third Annual Veuve Clicquot Polo Classic at Will Rogers State Historic Park on October 6, 2012 in Pacific Palisades, California. Jason Merritt/Getty Images for Veuve Clicquot/AFP
Vágólapra másolva!
Ellen Pompeo a TMZ leállítását követeli, miután az amerikai bulvárlap szerinte etikátlanul tudósított Kobe Bryant haláláról.
Vágólapra másolva!

A Grace klinika sztárja, Ellen Pompeo az egyik vezető amerikai bulvárlap ellen fordult, a Twitteren fakadt ki, majd arra buzdította a rajongóit, hogy írják alá a petíciót, amely a TMZ megszüntetését követeli.

A már 440 ezer aláírónál járó petíció az után indult, hogy a TMZ etikátlanul tudósított Kobe Bryant haláláról: még a hivatalos azonosítás előtt kitették az oldalukra a halálhírt, vagyis meglehet, hogy a családtagok sem a hatóságoktól, hanem a cikkből értesültek szeretteik haláláról.

Korábban a Los Angeles megyei seriffhelyettes, Tim Murakami is bírált "egy bulvárlapot" ugyanezért, Alex Villanueva seriff pedig már meg is nevezte a TMZ-t egy sajtótájékoztatón, szintén elmarasztalva a hír idő előtti megjelentetését.