48 évesen öngyilkos lett Brody Stevens

"Brody Stevens: Enjoy It!" Premiere Party GettyImageRank3 HORIZONTAL Party USA California City Of Los Angeles Premiere ARRIVAL Arts Culture and Entertainment Brody Stevens SmogShoppe Brody Stevens: Enjoy It!
LOS ANGELES, CA - NOVEMBER 21: Brody Stevens arrives at the "Brody Stevens: Enjoy It!" Premiere Party at Smogshoppe on November 21, 2013 in Los Angeles, California. Joe Scarnici/Getty Images for Comedy Central/AFP
Vágólapra másolva!
Öngyilkos lett Brody Stevens amerikai színész és komikus, akit több mint 40 filmben és sorozatban láthattunk a pályája során.
Vágólapra másolva!

Los Angeles környéki házában találták meg a 48 éves Brody Stevens holttestét, úgy tűnik, felakasztotta magát. Már 2011-ben arról tweetelt, hogy pisztolyt vesz a szájába, akkor be is került egy időre a pszichiátriára.

Brody Stevens 2013-ban Forrás: AFP/2013 Getty Images/Joe Scarnici

Stevens a Comedy Centralon saját show-t vitt Brody Stevens: Enjoy It! címmel, de például a Másnaposok-ból és a Másnaposok 2-ből is emlékezhetünk rá kisebb szerepekből, előbbiben egy rendőrt játszott.

Vendégszerepelt többek között a Kroll Show-ban, a hangját kölcsönözte a Kalandra fel! és az Amerikai fater egy-egy epizódjához, miközben késő esti show-k humoros szkeccseiben is rendszeresen számítottak rá.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot!