Újra színpadon a legismertebb senki, Curtis

Curtis
Vágólapra másolva!
A rehab után újra fellép, kislemeze címe pedig A legismertebb senki.
Vágólapra másolva!

„A mai napon voltam Joós István barátomnál, a kiadónk főnökénél beszélgetni, és megnyugtatott, hogy - ahogy eddig - most is mellettem vannak, és természetesen az új lemezemet is náluk adhatom ki. Szóval, most már biztos, hogy

A legismertebb senki címmel” – írta ki követőinek Curtis. Ugyancsak értesítette közönségét, hogy hétvégén már fellép: biztos sokan várják, hiszen az elvonó miatt kimaradt majdnem két hónap, előtte pedig több bulit lemondott betegségre hivatkozva.

Forrás: Facebook / Curtis

Mint ismert, éveken át jó párost alkotott Majka és Curtis: milliós YouTube-videók, telt házak klubokban, nagyobb csarnokokban, hatalmas gázsi, nagy népszerűség. Curtis könyvében már írt arról, hogy sokszor fogyasztott kokaint, párszor el is maradt a koncertekről, mégis sokakat meglepett, amikor Majka

kidobta régi barátját a csapatból,

mert nem jelent meg 2018 nyarán egy szegedi koncerten. A felettébb ideges, felpaprikázódott rapper-műsorvezető ott helyben, a színpadon kifakadt, sok száz, ezernyi néző előtt közölte, hogy volt társa a kábítószer rabja, és nem tudja vele folytatni az együttműködést.

Utána Curtis egy darabig tagadott, de pár hónap alatt összejött több esete, amikor az utolsó pillanatban mondott le bulit – volt, hogy pár perccel korábban, amikor egy vidéki diszkóban már mindenki a színpad előtt várakozott. Végül belátta, hogy magától nem tud szabadulni a drogoktól, kiírta oldalára, hogy bevonul egy rehabilitációs intézetbe hosszabb időre.