Aleska: A mai napig pofonokat kapok

Aleska, Sáfrány Emese
Vágólapra másolva!
Sáfrány Emese a társai miatt adta fel az Exatlont, újra szembesült azzal, hogy sokan nem fogadják el a múltja miatt. Mint mondta, ma már nem áll be a vitákba, az ellenállások ellen nem érdemes küzdenie.
Vágólapra másolva!

Felnőttfilmes múltja miatt utasították el a többiek Sáfrány Emesét, Aleskát a TV2 Exatlon Hungary című műsorában. A légtornász ezért adta fel a realityt, csapattársai bántották, kiközösítették.

„Nagyon meglepett, hogy már az első nap csúnyán néztek rám. Ez meg mit keres itt? – volt a tekintetükben, majd ez szóban is elhangzott. Senki nem volt kíváncsi a sportomra, az eredményeimre, azonnal kitaszítottak. Ez így is maradt a játék végéig. Megszoktam már, hogy ilyen ellenállással nem érdemes küzdeni, teljesen felesleges beleállni a vitákba. Annyira védekeztem, hogy úgy érezzem, kiálltam magamért, aztán távoztam. Nem mondom, hogy nem fáj, de ebből is tanultam” – mondta a Storynak.

Forrás: aleska_safrany_emese/Instagram

Szerintem korrekt kiállni, aztán azt mondani: ez van, vagy így kellek, vagy sehogy. Ez is én vagyok, ezáltal lettem az, aki. Fáj, hogy ezért a bátorságért a mai napig pofonokat kapok” – tette hozzá.