Sírva ücsörgött a repülőtéren a színésznő

Tamzin Outhwaite az EastEnders promóképén
Vágólapra másolva!
Az EastEnders színésznője, Tamzin Outhwaite megosztott egy kellemetlen sztorit, bosszantó okból nem jött össze neki egy családi nyaralás.
Vágólapra másolva!

Az EastEnders című brit szappanoperában több mint 500 epizódban látott Temzin Outhwaite Indiába készült a lányával, az út azonban nem úgy sikerült, ahogy eltervezték – osztotta meg a Twitteren.

Tamzin Outhwaite az EastEnders promóképén Forrás: BBC

A színésznőt nem engedték be az országba, érvényesnek gondolt vízuma nem volt jó a határ átlépéséhez – egyszer ugyanis már felhasználta, amikor Mumbaiban átszállt London felé.

"A tízéves lányomtól és tőlem megtagadták az Indiába való belépést a vízumom miatt, ami még érvényes volt, de úgy néz ki, hogy egy pecsét Mumbai repterén, hogy átszálljak Londonba, már belépésnek számít" – panaszolta a Twitteren, hozzátéve, hogy mindketten sírva ücsörögtek egy darabig Goa repterén:

A második posztja már könnyedebb hangvételű volt, végül is senki nem halt meg, ők pedig egy kilencórás út során visszajutottak Londonba. Egyhetes jógatúrán vettek volna részt egy nehéz év után, de találnak másik utat, ami jót tesz a kapcsolatuknak – ígérte.