Visszatér a TV2 műsora Demcsák Zsuzsával, Stohl Andrással

Kasza Tibi
Vágólapra másolva!
A Pénzt vagy éveket! március 4-től induló vadonatúj évadában a házigazda ezúttal is Kasza Tibi lesz.
Vágólapra másolva!

Március 4-én, minden hétköznap 21.30-tól új részekkel jön a TV2 vetélkedője, a Pénzt vagy éveket!, amelyben újabb sztárpárok teszik magukat próbára. A friss epizódokban ismét Kasza Tibi erősít majd rá a jó hangulatra, aki az izgalmas vetélkedőben már rutinosan terelgeti a hírességeket - közölte a csatorna.

"Nagyon örülök, hogy folytatódik a műsor, hiszen az emberek éppen az egyszerűsége miatt imádták. Remélem, hogy az első és a második évad népszerűsége után is folytatódik a sikerszéria. Az eddigi legszórakoztatóbb epizódokkal várjuk majd a nézőket, zseniális párokkal, rengeteg humoros és izgalmas pillanattal. Hétköznap esténként, a közös tippelgetés jó alkalom lehet egy kis családi kikapcsolódásra" - mondta a műsorvezető.

Forrás: Pénzt vagy éveket

A 10 millió forintos nyereményért minden adásban egy-egy sztárpáros veti bele magát a játékba. A feladat változatlan: kitalálni az eléjük állított civil játékosok életkorát. A szabályok is már ismertek: egy-egy adás során 6+1 ember életkorát kell eltalálniuk, a játék előrehaladtával pedig egyre nagyobb a tippelés tétje, így csökken folyamatosan az elején rendelkezésükre álló 10 millió forint. A döntőben a megmaradt nyereményt viszont csak akkor vihetik haza, ha tökéletesen beletrafálnak az előttük álló hetedik ember életkorába.

A tippelés során továbbra is rendelkezésre állnak a már ismert segítségek, legyen az akár egy sláger, egy híresség fotója, vagy egy fontos esemény abból az évből, amikor a színpadon szótlanul álló civil született. Idén azonban egy extra mankót is felhasználhatnak a párosok, ugyanis telitalálat eseten a következő játékostól plusz segítségként kérdezhetnek hármat, amire a játékos, a barkohbához hasonlóan, csak igen, nem és nem tudom válaszokat adhat.

A műsorban feltűnik majd többek között Stohl András és lánya, Rebeka, Gesztesi Károly és Pintér Tibor, Demcsák Zsuzsa és Kandász Andrea, Tóth Vera és Nagy Sándor, Hódi Pamela és párja, Tóth Bence.