Cooky párja részleteket árult el közelgő esküvőjükről

Cooky
Vágólapra másolva!
Cooky Valentin-napon kérte meg párja kezét, már tervezik az esküvőt.
Vágólapra másolva!

Két és fél év után eljegyezte 27 évvel fiatalabb kedvesét Cooky, nyáron pedig az esküvőt is megtartják.

"Már nagyon régóta vágytam rá, hogy Krisztián megkérje a kezem, és bevallom, meg is fordult a fejemben, hogy ezt talán Valentin-napon teszi, de úgy voltam vele, hogy az túl egyértelmű volna.

Nem is nagyon terveztünk semmit, itthon voltunk hármasban, és noha szerettük volna időben lefektetni Kevint, hogy legyen egy kis időnk romantikázni, a kis éjjeli bagoly keresztülhúzta a számításainkat. Már este tíz volt, amikor Krisztián úgy döntött, hogy nem tud tovább várni, hirtelen feltette a nagy kérdést az étkezőben. Kevin közben végig ott csüngött rajtunk, de ezt egyáltalán nem bánom, örülök, hogy ő is részese lehetett a lánykérésnek" - mesélte a rádiós párja a Lokálnak.

Forrás: Cooky

"Az esküvő Dél-Franciaországban lesz, a jövő nyáron, majd a második gyermekünk születése után. Én mindig tengerparti helyszínt képzeltem el, Krisztián pedig nagyon ragaszkodik a gyökereihez. Szeretném, ha a szertartáson csak mi, a tanúk és a gyerekek lennének ott, csodás lenne, ha a kisfiunk hozná a gyűrűt.

az esküvő szervezése mellett ugyanis folyamatosan Kevin után rohangálok a lakásban, és közben a várandósság rosszulléteit is próbálom túlélni, de ez nem panaszkodás, soha életemben nem voltam még ilyen boldog" - tette hozzá.