Két új tévécsatornát kapnak a Telekom-előfizetők is

Dallas (1978) [TV-Series 1978-1991] Cinema famille FAMILY Séries Télés VERTICAL
Dallas Dallas Year: 1978 - [TV-Series 1978-1991] Patrick Duffy, Larry Hagman, Barbara Bel Geddes
Vágólapra másolva!
A Moziverzum és a Jocky TV csatorna is első adásnaptól elérhető lesz a Telekom kínálatában.
Vágólapra másolva!

2019. február 12-én (kedd) érkezik majd csatornalista-frissítés a Telekom IPTV és SAT TV előfizetőinek vevőkészülékeire, melyben szerepel már a február 17-én (vasárnap) induló, a TV2 Csoport érdekeltségébe tartozó Moziverzum és Jocky TV is - írta a DTV News.

A Jocky TV indulásával egy napon a Moziverzum, a prémium filmcsatorna is elrajtol - külföldi és magyar sikerfilmek, klasszikusok, díjnyertes alkotások és országos premierek a nap 24 órájában. A Moziverzum olyan vígjáték, akció, sci-fi, dráma és családi mozi kínálattal várja a filmrajongókat. A csatornahangja Kautzky Armand lesz.

Dallas Forrás: AFP/Photo12

Február 17-től 24 órás műsorkínálattal várja a klasszikus sorozatok kedvelőit a TV2 Csoport legújabb kábelcsatornája, a Jocky TV. A sorozatcsatornán rég nem látott kedvencek, ismerős arcok és számos országos premier szórakoztatja majd a műfaj szerelmeseit. A jól ismert közönségkedvencek közül jön a Dallas, A klinika, A hegyi doktor – újra rendel, az Álomhajó, a Walker, a texasi kopó.

A Jocky TV-n Csankó Zoltán, a Dallas Bobbyjának magyar hangja kalauzolja majd a nézőket a műsorok között.

A Moziverzum és Jocky TV csatornák a Telekom IPTV és SAT TV előfizetői számára a Szuper Családi HD, vagy annál magasabb csomagra történő előfizetés esetén automatikusan elérhetővé válnak.

Ha ön UPC-s, akkor itt olvashat az újdonságokról.