Három új tévécsatornát kap sok százezer háztartás

fbl Horizontal
Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi celebrates a goal during the Spain's Copa del Rey (King's Cup) round of 16 second leg football match between FC Barcelona and Levante UD, at the Camp Nou stadium in Barcelona on January 17, 2019. (Photo by Josep LAGO / AFP)
Vágólapra másolva!
Megszületett a megállapodás a Liberty Global csoporthoz tartozó UPC DTH S.à r.l. és a TV2 Csoport között, mely szerint a UPC Magyarország és a UPC Direct csatornakínálatában február 1-jétől megtalálható lesz a Spíler2 TV sportcsatorna, február folyamán pedig a szolgáltató bevezeti a Jocky TV és a Moziverzum csatornákat is.
Vágólapra másolva!

A TV2 Csoporttal történt megállapodás értelmében a UPC Magyarország és a UPC Direct bevezeti csatornakínálatába a Spíler2 TV, a Jocky TV és a Moziverzum csatornákat, emellett pedig változatlanul biztosítja előfizetői számára a többi TV2 Csoport által nyújtott csatornát is, így a TV2 teljes portfóliója elérhetővé válik a szolgáltatónál.

A UPC Direct Plus HD TV csomag előfizetői számára automatikusan kibővül a programpaletta a Spíler2 TV csatornával, így a spanyol futball rajongói hamarosan bekapcsolódhatnak a La Liga és a Premier League mérkőzéseibe, emellett a február 12-től kezdődő UEFA Bajnokok Ligája nyolcaddöntőit is nyomon követhetik a nézők, ha a 83-as programhelyre kapcsolnak.

Lionel Messi Forrás: AFP/Josep Lago

A UPC Direct február folyamán felveszi csatornakínálatába a Jocky TV-t, amelyen klasszikus sorozatokat követhetnek a Medium TV és annál magasabb csomagok előfizetői. Emellett a Moziverzum filmcsatorna is elérhetővé válik majd a Plus HD TV előfizetőinek.

Február 2-től a UPC Magyarország digitális csatornakiosztásában is elérhető a Spíler 2 TV. Február 17-től pedig a Moziverzum prémium filmcsatornával és a klasszikus sorozatokat sugárzó Jocky TV-vel bővül a szolgáltató televíziós kínálata.