Ezzel a tíz új produkcióval folytatódik A Dal

A Dal 2019 sajtótájékoztató
A Dal 2019 sajtótájékoztató
Vágólapra másolva!
Szombaton újabb tíz produkciót láthatnak a nézők A Dal 2019 színpadán, a második élő válogatóban. A három válogatóból összesen tizennyolc dal jut tovább a két elődöntőbe, az innen továbbjutó nyolc versenyző pedig már a döntőben mérettetheti meg magát február 23-án.
Vágólapra másolva!

A második válogatóban az alábbi előadók dalai versenyeznek: Acoustic Planet - Nyári zápor, Diana - Little Bird, Fatal Error - Kulcs, Gotthy - Csak 1 perc, Hajdu Klára - You're Gonna Rise, Heatlie Dávid - La Mama Hotel, The Middletonz - Roses, The Sign - Ő, Vavra Bence - Szótlanság és a yesyes - Incomplete.

A Dal 2019 zsűrije Fotó: Polyák Attila - Origo

Az első válogatóban Szekér Gergő Madár, repülj! című dala, valamint Oláh Gergő előadásában a Hozzád bújnék egyaránt 41 pontot kapott a zsűritől és a nézőktől összesen. 39 ponttal jutott tovább Antal Tímea feat. Demko Gergő dala, a Kedves Világ!, negyedikként a Konyha együttes és a Százszor visszajátszott 38 ponttal, ötödikként pedig a Nomad zenekar A remény hídjaival, 35 ponttal.

A hatodik továbbjutó a nézők szavazataival DENIZ és az Ide várnak vissza című dal lett, így ő is bekerült az elődöntőbe.