Oláh Ibolya elárulta, miért nem tud gyereket vállalni

Oláh Ibolya, énekesnő
Oláh Ibolya énekesnő - interjú
Vágólapra másolva!
Az énekesnő mindig is családra vágyott, de úgy érzi, a kora miatt a saját gyerekről már lekésett, az örökbefogadás pedig több okból problémás lenne.
Vágólapra másolva!

"Azt gondolom, én a saját családról már lekéstem. Negyven múltam. Nem azt az életet élem" - mondta Oláh Ibolya a a Spektrum Home csatorna Tesztbeszéd című műsorában. Az örökbefogadáson is gondolkozik, de mivel régóta nyíltan vállalja, hogy leszbikus, ezért ez sem egyszerű a számára.

"Én egy leszbikus nő vagyok, és ebbe nem fér bele ez. Nagyon sok a bonyodalom. Ráadásul, ami nagyon kell egy családhoz, az az egzisztencia, nekem ez sajnos nincs meg. (...) Mindenféle feltétel alá vetik a párokat, hosszú és

Nem csak a meleg, de a nem meleg pároknál is fontos, hogy minden rendben legyen, és ez egyébként így van jól" - idézi az énekesnőt a Blikk.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Oláh Ibolyában bevallása szerint még megvan a késztetés az anyaságra, ám, míg nem keres annyit, hogy biztonságban felnevelhessen egy gyereket, nem mer belefogni a dologba.

"Természetesen én is alávetném magam egy ilyen vizsgálatnak, de csak akkor, ha lenne egy saját házikóm, lenne egy fix munkahelyem, illetve anyagilag is rendben lennék.

Ezen mindenki megrökönyödik, még én is. Nekem az a fontos, ha lenne egy gyerekem, azt biztonságban fel tudjam nevelni" - mondta Oláh Ibolya, aki hozzátette: még van pár éve, hogy megteremtse az anyagi hátteret, akár 50 éves koráig is ráérhet.