Magyar-román: a tengerbe ugorva ünnepelt a győztes csapat

exatlon
Vágólapra másolva!
Egy hete 10-8-ra diadalmaskodtak a magyarok a románok ellen az Exatlonban, így várható volt, hogy a délkeleti szomszédaink felszívják majd magukat, hogy a visszavágót megnyerjék.
Vágólapra másolva!
Forrás: Origo

5-1-re és 6-2-re is vezetett már a magyar csapat, amikor az a Kása András jött, aki korábban már számos nagy győzelmet aratott. Futballista volt az ellenfele, úgyhogy nagyon össze kellett szednie magát, mert a pálya végén lábbal, rúgással kellett a hálóba juttatni a labdákat, azaz előnyben volt ellenfele. A magyar versenyző már az első pillanatban elesett, onnan feltápászkodva is tudott nyerni: talán ez volt az egyik legmeglepőbb diadal a visszavágó napján.

Forrás: Origo
Forrás: Origo

7-4-nél jött másodjára az amúgy kemény Salander Dorina, aki az első összecsapását is hozta. Most az idegek harca volt, mert ugyan gyorsabban ment végig a pályán, de nemigen talált be a hálós kosarakba – szerencsére ellenfele sem célzott pontosan. Végül sikerült, két futamából kettőt hozott, így már 8-4-re vezettek a pirosak.

Forrás: Origo
Forrás: Origo

Rozs Gergely is hozta a meccsét, ügyesen, ezzel 9-4 lett. Az első héten parádézó, és azóta is kemény versenyző Szabó-Thomka Hanna volt soron, ha nehezen is, de nyerni tudott, ezzel 10-4-re diadalmaskodtak a magyar versenyzők, akik a tengerbe ugorva ünnepeltek. A román Exatlon-válogatottnak tehát nem sikerült a visszavágás, sőt, az első meccs után most nagyobb fölényben voltak a mieink.

Forrás: Origo

A vacsorán már nem volt kirobbanó hangulat

A győztesek jutalma egy bőséges vacsora volt, közösen ültek az asztalhoz. A nagy lakoma megvolt ugyan, de a hangulat eléggé megfagyott, amikor Mischinger Péter ügye került szóba – társai nagyon nem kedvelik, szerintük nem tud beilleszkedni, sokakat idegesít.

Amíg a Kihívóknál ilyen belső konfliktusok marcangolják az egységet, addig a Bajnokoknál láthatóan nagy a béke. Folytatás holnap, akkor egymás ellen küzdenek: a nyertes csapat maradhat a villában, és élvezheti a luxust. A vesztes megy a fakalyibába, és bosszankodhat a szerény kis ételporciók, nyikorgó, kényelmetlen ágyak láttán.