Ambrus Attila pánikba esett, nem hallották kislányuk szívhangját

Lakástalkshow Ambrus Attila
Vágólapra másolva!
Nagy riadalmat keltett Ambrus Attiláék első gyereke, az egyik UH-vizsgálaton ugyanis nem hallották a baba szívhangját.
Vágólapra másolva!

Hamarosan megszületik Ambrus Attila kislánya, Anna. A várandósság eddig sem volt egyszerű a Viszkis feleségének, Réka ugyanis veszélyeztetett terhes, ezért gyakrabban kell látogatnia az orvosokat.

A napokban nem kis riadalmat okozott az egyik hétköznapi ultrahangos vizsgálat, többször is meg kellett ismételni a felvételeket, hogy kiderüljön, nincs-e baja a kislánynak. „Még itt sincs a kicsi, máris jól megszívatott minket! (...) Órákig nem fordult úgy, hogy rendesen látták vagy hallották volna, amit kell. Réka volt bent egyedül, én nem lehettem vele, mivel a vizsgálóban több készülék is van, amit használnak, azaz több kismamát vizsgálnak egyszerre. A többi nőnek kellemetlen lett volna, ha egy férfi bent van, ezért a folyosón várakoztam. Már minden apuka elment, én viszont még mindig kint voltam, és sokáig nem is tudtam, mi történik bent.”

Forrás: VIASAT3/Labancz Viktória

A Viszkis nem tagadja, amíg az eredményekre várt, pattanásig feszültek az idegei. „Megijedtem, mert a feleségemnél és a kislányomnál senki nem fontosabb a számomra. Rettegek attól, nehogy valami történjen velük. Réka veszélyeztetett terhes, ezért nagyon figyelek arra, hogy mindentől megkíméljem, ne izgassa fel magát, ne aggódjon” – vallotta be a Blikknek Ambrus, aki hamarosan a kezében tarthatja a lányát.